Leer in jouw tempo met e-learning

Interactief en praktijkgericht

dit is THAR voor cursisten

Jij bepaalt het tempo

Met e-learning kun jij leren in jouw eigen tempo. Waar en wanneer jij wil. 

Leer actief met video en animatie

Met interactieve video, animatie en illustratie wordt leren leuker. Moeilijke stof wordt daarmee omgetoverd tot behapbare informatie. 

Praktijkgerichte e-learning

In het platform van THAR staan meer dan 350 praktijkgerichte cursussen. Allemaal gemaakt met de hulp van mensen uit de praktijk.

Helpdesk ook in de avond en op zaterdag

Kom je er even niet uit? Dan staan de medewerkers van THAR voor je klaar. Via de chat of de telefoon neem je contact met ze op. 

Jij bepaalt het tempo waarin jij wilt leren

Wanneer je een cursus klassikaal volgt, ben je gebonden aan de tijd en de plaats. Bij het maken van een e-learning is dit niet. Jij hebt de vrijheid om te kiezen waar en wanneer je leert. 

Behoefte aan een pauze? Geen probleem!

Wanneer je een e-learning maakt via het platform van THAR, kun je pauzeren wanneer jij wilt. Het systeem onthoudt automatisch waar jij bent. 

De beschikbaarheid van e-learnings kan variëren van 1 dag voor een examen tot onbeperkt voor mini-instructies. Dit zorgt ervoor dat jij ruim de tijd hebt om de e-learning te maken. 

Ben je klaar met de e-learning? Dan staat er een certificaat voor je klaar. 

Leer actief met interactieve inhoud

Interactieve video’s, animaties, foto’s en illustraties: het maakt leren een stuk leuker. Dit zorgt ervoor dat jij je aandacht er beter bij kunt houden. En de informatie beter tot je neemt.

Door beeldmateriaal te gebruiken blijf jij gefocust

De e-learnings zijn zo ingericht dat je niet alleen naar een scherm kijkt en leest. Er zijn afbeeldingen waarop je kunt klikken, video’s om te bekijken en vragen te beantwoorden. 

Je bent actief bezig met leren, wat het leren leuker maakt.

Ik ben blij dat ik de e-learning Keuren Elektrische Arbeidsmiddelen kon volgen en ik ga kijken welke e-learnings ik nog meer kan volgen
- cursist -

praktijkgerichte e-learning

Via het platform van THAR krijg je toegang tot meer dan 350 praktijkgerichte cursussen. Deze cursussen zijn gemaakt in samenwerking met de doelgroep. Hierdoor sluiten ze supergoed aan bij de praktijk.

THAR is het eerste leerplatform dat aansluiting op de praktijk garandeert

Onze specialisten zijn vaak op pad om de doelgroep nog beter te leren kennen. Met kennis en ervaringen uit de praktijk maken ze e-learnings. In samenwerking met de doelgroep zetten we situaties neer die nauw aansluiten op de werkelijkheid.
Helpdesk ook in de avond en op zaterdag

Begrijp je het platform even niet of kom je er niet uit met je e-learning? Dan staan de medewerkers vam THAR voor je klaar. Je kunt ze bereiken via de chatfunctie in het platform of door ze te bellen.

Op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Jij kunt leren waar en wanneer je wilt. Dit kan ook in de avond of op zaterdag. Daarom is onze helpdesk ook in de avond en op zaterdag bemand op jouw te helpen. 

laat ons contact opnemen met jouw werkgever

over het inzetten van e-learning in jouw organisatie