Medewerker luchtvracht

Organiseer eenvoudig en snel de luchtvrachtopleidingen voor jouw medewerkers.

Bij het organiseren van een opleiding medewerker luchtvracht (MLV) kies je tussen de basisopleiding of de herhalingsopleiding. De basisopleiding is voor medewerkers die geen geldig certificaat medewerker luchtvracht bezitten. De herhalingsopleiding zorgt ervoor dat een behaald certificaat medewerker luchtvracht geldig blijft. 

Dit betekent THAR voor jou bij MLV

Opleidingen die je via THAR organiseert

Bij THAR zoeken we de luchtvrachtcursus die het best aansluit op jouw wensen. Samen lopen we door de mogelijkheden: online of klassikaal, locatie, datum en tijd, incompany of op een externe locatie.

THAR is gespecialiseerd in het online opleiden van praktisch opgeleide medewerkers. De herhalingscursus kun je via e-learning volgen. De e-learning van THAR is speciaal ontwikkeld voor de praktische doelgroep en gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de beveiliging van de burgerluchtvracht. 

Jouw opleidingsdoelstelling staat centraal bij de opleidingen van THAR. In onze ervaring is maatwerk een krachtig instrument. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het samenstellen van kwalitatief sterke en bedrijfsgerichte opleidingen. Binnen de opleidingseisen zijn er maatwerkmogelijkheden. Dit geldt voor de e-learning en het praktijkdeel. Klinkt maatwerk te duur? Ons team zoekt naar oplossingen en mogelijkheden die jou positief verrassen.

De certificering medewerker luchtvracht organiseren begint met inzicht in de status van jouw medewerkers. Via het leerplatform van THAR ben jij altijd op de hoogte van de certificeringen van jouw personeel. Wist je dat onze software je zelfs een signaal geeft als er een vervaldatum aankomt? Op die manier heb je altijd zicht op de voortgang en krijg je een extra ondersteuning om tijdig te voldoen aan de opleidingsplicht voor de luchtvrachtcertificering.

THAR is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht onder de naam All Secure Cargo BV.

Opleidingen die interessant zijn voor jou

THAR droomt van een Europa waarin praktische medewerkers gelijke opleidingskansen krijgen. Daarom werken we bij THAR aan de beste leeroplossingen voor praktische geschoolde vakmensen.

Marlieke van Gorp
Algemeen directeur bij THAR

in 3 stappen jouw eigen bedrijfsacademie

Starten

Maak zelf jouw online leerplatform aan via onze website.

Instellen

Onze medewerkers helpen je persoonlijk op weg in het platform.

Uitrollen

Stel de organisatie op de hoogte en ga aan de slag.

Heb je een vraag of wil je advies?
De toppers van THAR denken graag met je mee
Mis nooit het nieuws van THAR!

Vul onderstaand formulier in en ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.
De keuze is aan jou.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.