ONBOARDING PROGRAMMA

Ontwikkel een onboarding voor nieuwe medewerkers

Goede onboarding is van groot belang voor medewerkers. Via een onboarding laat je nieuwe collega’s snel kennis maken met jouw organisatie en de missie, visie en werkwijze. Via het THAR leerplatform bied je online een onboarding voor nieuwe medewerkers.

Inwerken nieuwe medewerkers via onboarding

Veel organisaties besteden veel tijd en geld aan het werven van goed personeel. Dit geldt zeker in de praktische medewerkers, waar goed personeel op bepaalde functies schaars is. Na de werving is het goed inwerken van nieuwe medewerkers van groot belang. 

Zeker kort na indiensttreding zijn er nieuwe situaties die om nieuwe kennis en vaardigheden vragen. Het THAR Learning Management Systeem (LMS) helpt, ondersteunt en vergemakkelijkt nieuwe medewerkers in dit proces.

 

Onboarding als kennismaking

Een goed onboarding programma begint met een kennismaking met jouw organisatie. Voor nieuwe medewerkers is het van groot belang dat zij zich snel thuis voelen in jouw organisatie. Helaas gaat dit in de praktijk geregeld mis! Daarom zorg je dat de geschiedenis, missie en visie een centrale rol spelen in het programma.

Let daarbij ook op de kennis en cultuur, die mogen zeker niet ontbreken. Verwerk deze stappen in jouw onboarding programma door gebruik te maken van het THAR leerplatform!

Onboarding in de praktijk

Het overbrengen van praktische informatie is een ander belangrijk deel van onboarding. In dit gedeelte geef je jouw nieuwe medewerkers informatie over de dagelijkse gang van zaken. Je kunt denken aan terugkerende handelingen, materiaal, klanten of producten. Bij THAR zien wij dat het combineren van online en offline (blended leren) zeer goed werkt hiervoor. Zo combineer je bijvoorbeeld het gemak van een leerplatform met instructies van ervaren collega’s in de praktijk.

 

THAR leerplatform voor onboarding

Met het THAR leerplatform zorg je ervoor dat jouw nieuwe medewerkers snel ‘aan boord’ zijn. Onze software is compleet afgestemd op praktische medewerkers. Natuurlijk heeft niet elke nieuwe medewerker eenzelfde inwerkprogramma nodig. Met behulp van onze contentontwikkelaars maak je passende inwerkprogramma’s.

Het mooie van dit alles is dat ons platform zeer gebruiksvriendelijk is. Dit zorgt ervoor dat jij snel met het platform aan de slag kan en de onboarding eenvoudig uitgeeft of beheert!

Inzicht in voortgang onboardingproces

Dankzij een gecentraliseerd dashboard in eigen huisstijl heb jij altijd zicht op de voortgang van het onboardingproces van jouw medewerkers. Statistieken op het gebied van resultaten en feedback geven je de informatie die je nodig hebt om het proces te verbeteren. Op die manier werk je continu aan de kwaliteit van jouw onboarding en ga je in kleine stappen op weg naar het juiste resultaat.

 

Kennis bundelen

Jouw medewerkers moeten met hun onboarding aan de slag kunnen wanneer het hen uitkomt. Daarom hebben zij altijd toegang tot het THAR leerplatform, dat 24/7 online bereikbaar is op allerlei soorten apparaten. Bundel daarom alle noodzakelijke informatie van jouw organisatie in jouw onboarding programma! Wil je hier meer over weten? Neem contact op met ons op.

837 bedrijven tillen hun onboarding naar een hoger niveau met thar

Heb jij behoefte aan een nieuwe onboarding?

Ons team helpt met plezier!