E-LEARNING BIJ THAR

Maak gebruik van de uitgebreide e-learning mogelijkheden

E-learning in de transport en logistieke sector

E-learning in de transport en logistieke sector helpt je bij het opleiden en overdragen van kennis en vaardigheden. Veel werknemers ervaren e-learning als een leuke manier van leren. Je brengt hierdoor informatie op een laagdrempelige manier over. 

 

Bij THAR maak je gebruik van verschillende online e-learningmodules. Je kiest een e-learning uit onze bibliotheek en kunt deze via het platform uitsturen aan medewerkers.

E-learnings uit ons assortiment 

Waarom e-learning in transport en logistiek?

E-learning is een interactieve, leuke manier van leren. Dankzij e-learning leert iedere medewerker op zijn eigen niveau en tempo. Niet alleen zorgt dit voor veel persoonlijke ontwikkeling, het zorgt ook voor meer rendement! 

Onderwerpen worden visueel ondersteund wat zorgt voor een efficiënte kennisoverdracht. Door gecombineerde cursussen en opleidingen in te zetten zorg je ervoor dat je minder klassikale uren nodig hebt en kosten bespaart!

 

Open bibliotheek e-learning

In onze open bibliotheek is een breed scala aan e-learning materiaal beschikbaar. Hier staat content die volledig is ingericht op bedrijven in de transport en met logistieke activiteiten. 

De THAR contentontwikkelaars hebben unieke e-learning programma’s opgesteld. Deze sluiten perfect aan op de praktijk en zijn ongelimiteerd te gebruiken. Dat zorgt ervoor dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. 

Onze bibliotheek is dus een zeer laagdrempelige manier om te starten met een eigen Learning Management Systeem (LMS).

Zelf e-learning ontwikkelen

Ga je liever zelf aan de slag met jouw eigen, unieke e-learningprogramma? Dat kan! Wij stellen een e-learning samen die volledig aansluit op jouw organisatie. We zorgen er samen voor dat de boodschap van jouw e-learning volledig, duidelijk en op het niveau van jouw medewerkers is afgestemd. 

Belangrijk hierbij is dat de medewerker het overzicht houdt, maar er tegelijkertijd toch voldoende afwisseling is. Daar ondersteunen we je graag bij.

Haal rendement uit opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat je rendement haalt uit jouw opleidingen. Daarom zetten we al onze kennis in om mee te denken over de beste oplossing voor jouw organisatie. Je kunt kiezen voor verschillende mogelijkheden. Of je nou kiest voor eenvoudige teksten of voor virtual reality, wij helpen je graag op weg.

Subsidies voor e-learning in de transport en logistiek

Wist je dat er subsidies zijn voor cursussen met e-learning? De SOOB stelt subsidies beschikbaar aan werkgevers die bezig zijn met opleidingen. Hiermee verminder je klassikale uren en maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van THAR e-learning!

Belangrijk hierbij is dat de medewerker het overzicht houdt, maar er tegelijkertijd toch voldoende afwisseling is. Daar ondersteunen we je graag bij.

THAR E-learning

E-learning bij THAR combineert eenvoud met toegankelijkheid. Op die manier kunnen zowel jij als jouw medewerkers profiteren van een hoog gebruikersgemak. Het online leerplatform is dan ook zeer geschikt voor praktijkgerichte cursussen. 

Bovendien is het platform 24 uur per dag op ieder apparaat (mobiel, tablet en desktop) te benaderen. Het platform geeft zicht op de ontwikkeling van jouw medewerkers. 

In het gebruiksvriendelijke dashboard kun je eenvoudig filteren op bijvoorbeeld cursusresultaten of individuele medewerkers. Mocht er iets aan de hand zijn, dan helpt onze geïntegreerde helpdesk je snel op weg.

in 3 stappen jouw eigen bedrijfsacademie

Starten

Maak zelf jouw online leerplatform aan via onze website.

Instellen

Onze medewerkers helpen je persoonlijk op weg in het platform.

Uitrollen

Stel de organisatie op de hoogte en ga aan de slag.

Heb je een vraag of wil je advies?
De toppers van THAR denken graag met je mee
Mis nooit het nieuws van THAR!

Vul onderstaand formulier in en ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.
De keuze is aan jou.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.