Nieuws

We nemen afscheid van V1

Ken je de Engelse uitdrukking ‘Kill your darlings’? Dit is een uitdrukking die verwijst naar het proces van het verwijderen van geliefde en overbodige elementen uit je werk. De V1 omgeving van het THAR platform is de geliefde waar wij het over hebben.

 

Heb je deze melding gezien?
Dan zit je in de V1 omgeving die binnenkort verdwijnt.

Melding: de V1 omgeving van ons leerplatform verdwijnt

Met de komst van V2, waar veel mensen al in werken, is V1 een overbodig element geworden. De V1 omgeving was een geliefde voor velen . Een vertrouwde omgeving. Een omgeving die een belangrijke rol heeft gespeeld in de groei van THAR. Maar snoeien doet groeien, daarom gaat V1 offline.

 

4 redenen om over te gaan naar V2

  1. De V1 omgeving is niet meer in lijn met de richtlijnen van het CBR. Het nog steeds faciliteren van de V1 omgeving zorgt ervoor dat gebruikers werken met een niet gecertificeerd platform en hierdoor strafpunten kunnen ontvangen. Zo is er bijvoorbeeld geen docentenrapportage in de oude omgeving.
  2. De V1 omgeving is minder goed beveiligd dan de V2 omgeving. Wanneer er beveiligingsissues zijn in de oude omgeving, moet al het development werk stop gezet worden om dit op te lossen.
  3. De V1 omgeving is niet toekomstgericht en wordt niet meer up-to-date gehouden. Hierdoor werken verschillende functionaliteiten al niet meer of gaan ze binnenkort niet meer werken.
  4. De V2 omgeving is uitgebreider in functionaliteiten. Denk aan het publiceren voor een specifieke organisatie!

Genoeg redenen om afscheid te nemen van de V1 omgeving dus! Daarom staat dit gepland op 13 mei 2024. De V1 voor de studenten blijft bestaan. Maar deze communiceert naadloos met de V2 omgeving.

 

Heb je nog vragen over het offline halen van de V1 omgeving? Neem contact op!

Mis nooit het nieuws van THAR!

Vul onderstaand formulier in en ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.
De keuze is aan jou.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *