THAR Logo

WERKGEVERS

Praktische leeroplossingen voor jouw medewerkers

Goede leeroplossingen zijn van groot belang voor medewerkers. Bedrijven die het leren omarmen zijn in de basis succesvoller en zijn de concurrentie telkens net een stap voor. Maar passende opleidingen selecteren voor jouw praktische medewerkers, hoe pak je dat het beste aan? THAR biedt jou hiervoor een complete oplossing.

Zekerheid van branchekennis

Ervaring in de branche zorgt ervoor dat jij erop kan vertrouwen dat wij weten wat er bij jou en jouw medewerkers speelt

Voordelig opleiden

Met onze slimme opleidingsvergelijker reken je naast een tijdsbesparing ook op een financieel voordeel in jouw opleidingskosten

De beste medewerkers

Met onze leeroplossingen worden je medewerkers uitstekend opgeleid, waardoor jij mijlen ver voorloopt op je branchecollega's

Opleidingen voor praktische medewerkers

Leren voor praktisch medewerkers kent geen geheimen voor ons. Ons team is er volledig op gericht om kennis uit de praktijk te vertalen naar praktische leeroplossingen. Wij bij THAR zijn constant in de weer om relevant opleidingsmateriaal te creëren. Je kunt er dan ook op rekenen dat elke leeroplossing aansluit op de praktijk en opleidingsmateriaal continu doorontwikkeld wordt. Op die manier ben je verzekerd van medewerkers die altijd up-to-date zijn.

Grip op opleiden

De organisatie van jouw opleidingen begint met inzicht. In jouw gepersonaliseerd platform krijg jij direct zicht op alles rondom het opleiden van jouw medewerkers. Ons platform vertelt jou welke medewerkers ingepland moeten worden voor een verplichte opleiding, maar ook eerdere resultaten toon je in een handomdraai op jouw dashboard. Van de onboarding tot de volledige opleidingsplanning: je regelt alles rondom het opleiden van jouw medewerkers in jouw eigen platform.

Opleidingen boeken bij geselecteerde partners

Via het platform boek je leeroplossingen bij geselecteerde partners. Dit zorgt ervoor dat je al jouw opleidingen op een gemakkelijke manier kan inplannen. Je kiest voor een docent bij jou op locatie of een opleidingsplaats bij één van onze opleiders bij jou in de regio. Je bent verzekerd dat er altijd op tijd en in de buurt een leeroplossing voor jouw leervraag beschikbaar is.

Kennis behouden binnen jouw organisatie

Een belangrijke kracht binnen jouw organisatie is de beschikbare kennis. Vaak is deze kennis verdeeld over medewerkers die al jaren voor de organisatie werkzaam zijn. Om de continuïteit van jouw organisatie te waarborgen wil je deze kennis graag bundelen en borgen. In co-creatie ontwikkelen wij samen jouw specifieke bedrijfsinstructies. Via een paar muisklikken geef je deze instructies uit aan elke medewerker waaraan jij kennis wil overbrengen. Klik hier voor meer informatie over het co-creëren van jouw eigen e-learning.

Verplichte opleidingen

In de praktische beroepen zijn veel opleidingen verplicht volgens verschillende regelgevingen. Deze verplichtingen zijn vaak ontstaan vanuit veiligheidsoogpunt, maar dragen hier in de uitvoering soms niet meer aan bij. Bij THAR verwerken we verplichtingen in leeroplossingen op maat. Zo zet je de verplichte opleidingen om in een waardevolle investering voor jouw organisatie. Dit alles doen we op een efficiënte manier, die leuk én interactief is.

Andere opleidingen binnen de categorie Alles

Laden...
Laden...
Laden...

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Wat je opleidingsvraag ook is, we vinden samen de beste oplossing.

Adrianus van Gorp