nieuws

Recent vernieuwd: Medewerker Luchtvracht versie 1, 2 en 3.

De medewerker luchtvracht producten deden wat ze moesten doen. Maar de content van deze producten kon beter, vonden wij. Daarom is het team op pad gegaan om de bestaande versies naar een hoger niveau te tillen, vol variatie in beeldmateriaal.

 

Om deze opdracht te volbrengen is een samenwerking gevonden met Van der Valk Transport. Zij hebben medewerkers bereid gevonden en een vrachtwagen beschikbaar gesteld. Zo zorgen we samen voor er echte beelden uit de praktijk getoond worden in deze vernieuwde producten.

 

“Er is een hele mooie vertaalslag gemaakt van praktijk naar e-learning. De nieuwe video’s en interactieve illustraties geven cursisten de variatie die ze nodig hebben. Waar mogelijk hebben we beeldmateriaal gemaakt op locatie” vertelt Kenya.

 

De Medewerker Luchtvracht (MLV) is er in 3 versies. Deze versies onderscheiden zich door de verschillende examens. De e-learnings staan in de online leertool van THAR en kunnen vanaf nu uitgestuurd worden.

Vliegtuig met internationale organisaties die belangrijk zijn voor luchtvracht medewerkers

Mis nooit het nieuws van THAR!

Vul onderstaand formulier in en ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.
De keuze is aan jou.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

kom langs op ict&Logistiek

Bij stand 08.D045

Wil jij kosten door personeelsverloop, ongelukken en schades verminderen. Kom langs op de stand en ga in gesprek met onze adviseurs.

In het theater

Vertellen Sake-Christiaan van Bos Logistics en André van THAR hoe je personeelsverloop terugdringt met effectieve onboarding.